Automatyczne wylogowanie...

Informacje dotyczące działania portalu i forum, propozycje i sugestie zmian, sprawy techniczne, zauważone błędy.
Awatar użytkownika
konger
Posty: 464
Rejestracja: 6 maja 2004, o 12:49
Lokalizacja: Szczecin koło Polic
Kontakt:

Automatyczne wylogowanie...

Postautor: konger » 17 lis 2005, o 21:34

Ja wlasnie w tek kwestii.

Czy jest "ustawiony" jakis czas, ze po zalogowaniu i jakims okresie bezczynnosci, automatycznie wywala z forum ? Bo mi sie tak kilka razy zdarzylo, dlatego pytam.

Nie tak dawno temu, Autokacik mialem odpalony non stop przez ponad 10 dni, nie przegladalem forum caly czas, wiec i byly przerwy kilkugodzinne i tam mnie nie wylogowalo. Czy to znowu kwestia techniczna czy jeszcze cos innego?

A i tak juz ogolnie, jak bedzie jakies wyjscie w celach wiadomych prosze o znaka esesmanem, o ile mnie chcecie ;) , bo dostepu do redakcyjnego juz od dawna nie mam...
.:konger:.

One life. Live it.
Awatar użytkownika
keson
Admin
Posty: 844
Rejestracja: 12 maja 2004, o 10:21
Kontakt:

Postautor: keson » 17 lis 2005, o 21:45

30 minut. i tak raczej zostanie. :wink:
Awatar użytkownika
Finki
Posty: 4592
Rejestracja: 1 maja 2005, o 11:20
Lokalizacja: Keddigerstraße

Postautor: Finki » 18 lis 2005, o 00:20

keson pisze:30 minut. i tak raczej zostanie. :wink:
:shock: Keson, no co Ty?! A ja już prawie zapomniałem jak wygląda panel logowania... Za każdym razem wchodzę na stronkę i już jestem zalogowany, nawet nie trzeba rifreszować.
Awatar użytkownika
Piotrek
Posty: 1701
Rejestracja: 11 lip 2004, o 16:28
Lokalizacja: Szczecin

Postautor: Piotrek » 18 lis 2005, o 09:12

Finki pisze:
keson pisze:30 minut. i tak raczej zostanie. :wink:
:shock: Keson, no co Ty?! A ja już prawie zapomniałem jak wygląda panel logowania... Za każdym razem wchodzę na stronkę i już jestem zalogowany, nawet nie trzeba rifreszować.
A z jakiej przeglądarki korzystasz? Bo ja przy Operze mam to samo, mam zakładkę z sediną i jak tylko odpalam internet to samoczynnie mnie loguje na stronę (no chyba że wejdę na stronę <redakcja> to wtedy mnie wywala).
Awatar użytkownika
Finki
Posty: 4592
Rejestracja: 1 maja 2005, o 11:20
Lokalizacja: Keddigerstraße

Postautor: Finki » 18 lis 2005, o 12:22

A z jakiej przeglądarki korzystasz? Bo ja przy Operze mam to samo, mam zakładkę z sediną i jak tylko odpalam internet to samoczynnie mnie loguje na stronę (no chyba że wejdę na stronę <redakcja> to wtedy mnie wywala).
I tu dziwy, bo korzystam ze starego poczciwego IE, na którego wszyscy notorycznie psioczą. Może to słaba przeglądara, ale z sediną pozostaje w dobrej komitywie. Ostatni raz widziałem w praktyce panel logowania podczas zmiany hasła, czyli ponad tydzień temu.
Awatar użytkownika
keson
Admin
Posty: 844
Rejestracja: 12 maja 2004, o 10:21
Kontakt:

Postautor: keson » 18 lis 2005, o 12:34

to tak jak ze swiatlem w lodowce.
jak jest zamknieta , zaroweczka sie nie swieci (chociaz ciezko w to uwierzyc).

jak was tu nie ma, to was tu nie ma.
sadze ze kilka osob moze to potwierdzic :lol:
Murdock

Postautor: Murdock » 19 lis 2005, o 11:55

ja do tej pory, korzystając z Opery musiałem raz na tydzień się tutaj ponownie logować, nie wiadomo dlaczego....
Awatar użytkownika
shiba
Posty: 397
Rejestracja: 17 wrz 2004, o 22:22
Lokalizacja: Neu-Westend
Kontakt:

Postautor: shiba » 19 lis 2005, o 13:05

ja tez raz na tydzien musze sie logowac...korzystam z Firefox'a
[b] TWH TS [/b]
Awatar użytkownika
Piotrek
Posty: 1701
Rejestracja: 11 lip 2004, o 16:28
Lokalizacja: Szczecin

Postautor: Piotrek » 6 gru 2005, o 20:44

Na stronie głównej przy logowaniu był taki mały kwadracik z opisem <zaloguj przy każdej wizycie> (albo jakoś tak podobnie). GDZIE JEST TERAZ :?:
Przy logowaniu na forum jest takie coś.
Awatar użytkownika
Finki
Posty: 4592
Rejestracja: 1 maja 2005, o 11:20
Lokalizacja: Keddigerstraße

Postautor: Finki » 6 gru 2005, o 20:54

Pewno jakiś kosmaty dziadu złośliwie zakasował tak jak "wybrane" albumy z galerii. Tylko lokalny społeczny samosąd.
Awatar użytkownika
konger
Posty: 464
Rejestracja: 6 maja 2004, o 12:49
Lokalizacja: Szczecin koło Polic
Kontakt:

Postautor: konger » 6 gru 2005, o 21:20

keson pisze:30 minut. i tak raczej zostanie. :wink:
To mnie wylogowywalo po 10 min. nieaktywnosci... dlatego spytalem.
.:konger:.

One life. Live it.
Yomi
Posty: 1832
Rejestracja: 7 lis 2004, o 12:00
Lokalizacja: Colbatz

Postautor: Yomi » 6 gru 2005, o 23:23

no wlasnie, mnie sie ostatnio 3 razy zdarzylo iz wychodzac z jednego dzialu (FR) do menu glownego odrazu jestem wylogowany a po ponownym zalogowaniu niestety wszystkie nowe posty juz nie sa podswietlone.... cos ktos wiec na ten temat dlaczego tak sie dzieje ?
Awatar użytkownika
keson
Admin
Posty: 844
Rejestracja: 12 maja 2004, o 10:21
Kontakt:

Postautor: keson » 6 gru 2005, o 23:30

tak, ja wiem. w zwiazku z ostatnimi problemami z wlamaniami i znikaniem albumow w galerii, zostaly zaostrzone warunki "bycia zalogowanym". jezeli sprawia to wam klopoty, sprobujemy cos temu zaradzic. nie da sie ukryc, ze mamy jakis rozrabiakow, bo z niejasnych jak na razie i niepotwierdzonych informacji, galeria tez lezy z tego powodu :(
Awatar użytkownika
Exadum
Posty: 1448
Rejestracja: 8 maja 2004, o 21:47
Lokalizacja: klikam z Polic, kiedyś patrzyłem na sklep Matz'a

Postautor: Exadum » 6 gru 2005, o 23:37

Fakt, wylogowuje pieruńsko szybko.
Z tego powodu nawet post udało mi się napisać jako Gość o tu
Ale ja mam Opere :-) i loguje się jednym ruchem myszki ;-) inaczej zaklikał bym sie na śmierć.
Awatar użytkownika
keson
Admin
Posty: 844
Rejestracja: 12 maja 2004, o 10:21
Kontakt:

Postautor: keson » 6 gru 2005, o 23:40

ok, w takim razie wracamy na razie do poprzedniego stanu. przepraszam za klopot.

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości

cron