Interesuje mnie też jak ludzie się wtedy ubierali, na zdjęciach miasta ludzie zazwyczaj są bardzo mali i tego dobrze nie widać, także jakieś ilustracje by się przydały.
Taki właśnie artykuł chętnie bym obejrzał na sedina.pl

To tak jak jaIncognito pisze:Zrozum, że ja nie jestem historykiem tylko webdesignerem. Moja wiedza historyczna jest żałosna, swój wkład w sedina.pl mogę wnieść poprzez zrobienie szablonu lub javascriptowej mapki do galerii, a nie napisanie artykułu.
No to widze ze nareszcice znalazłeś sobie jakis job na sedina.plIncognito pisze:O, rzeczywiście jest input w porawym górnym rogu
Nie skojarzyłem jej z artykułami, bo samo słowo "Szukaj" niewiele mówi o zasobach jakie mają być przeszukiwane, a w oknie głównym po kliknięciu na link "artykuły" żadnej opcji w stylu "szukaj w artykułach" nie znalazłem. Moim zdaniem wyszukiwarka powinna być w bardziej skupiającym uwagę miejscu, a nie w prawym górnym rogu.
Skoro webdesigner nie widzi wyszukiwarki w układzie strony to prędzej świadczy to źle o układzie strony niż o webdesignerze
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość