Bynajmniej. Ja bym powiedział raczej, że ludzie się tym tematem po prostu nie interesująPKa pisze:Fajnie że ktoś odpowiedział, bo już mi się zdawało, że znowu "wszyscy" już wiedzą a ja na końcu podaję "prawdę objawioną" !
Nie mam żadnych informacji na ten temat ale wydaje mi się, że raczej nie ma w tym nic dziwnego. Lokalna linia przez biedny teren to i infrastruktura skromna. Blaszaki podobne jak na linii Randower Kleinbahn (Stobno-Nowe Warpno): W sumie jedyny porządny budynek stacyjny miała stacja w Starym Czarnowie.Ale jeszcze tak z grubsza przeglądając fotkę, to wychodzi na to że Niemcy nie mieli w Kołbaczu (i nie tylko) murowanych budynków stacyjnych ? To wygląda na wiaty, zapewne także murowane, ale nie solidny budynek stacyjny ?!
Ja uważam podobnie, choć mi niedawno stuknęła trzydziestka dopiero. Niemniej, inne priorytety. Z wózkiem po krzakach nie da się tak łatwo jeździć...PKa pisze:Już chyba tego nie powtórzę, nie na moje lata choć to wcale nie tak daleko ?!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość