Dziekijazzek pisze:Zdjęcie 038_02.jpg w albumie Niezidentyfikowane to Zielona Góra, po lewej Hotel Śródmiejski.
Zdjęcia z albumu Budowa ulicy Emilii Sczanieckiej: 016_03.jpg 016_01.jpg to oczywiście Buczka, przed pl. Grunwaldzkim.
W albumie Zdjęcia lotnicze ZDiTM: 009_05.jpg to zjazd w Morwową, takoż 009_04.jpg, obecnie błędnie opisane jako Klucz.
Album Różne: 014_02.jpg to widok ze skrzyżowania Gryfińska-Struga wkierunku Hangarowej.
Mam podobne odczucie lecz pewności mi brakuje (mimo że w swoim czasie uczęszczałem do przedszkola za płotem).PKa pisze:Mam kilka typów do różnych zdjęć, ale podzielę się w miarę prawdopodobnym - Niezidentyf. 17/20, chyba róg Sanatoryjna-Jaracza (Zdroje):
http://sedina.pl/albums/ftp/ArchiwumZDiTM/no_036_04.jpg
Wgapiam się w to zdjęcie ale pewny tego nie jestem.Bogus pisze:Zdjęcie 010_05.jpg w dziale Różne zrobiono na Moście Cłowym.
Po co się "wgapiać", wystarczy ruszyć głową i zajrzeć do encyklopedii, jest tu materiał zdjęciowy:MariuszSamek pisze:Wgapiam się w to zdjęcie ale pewny tego nie jestem.Bogus pisze:Zdjęcie 010_05.jpg w dziale Różne zrobiono na Moście Cłowym.
...
Będę myślał.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość